Onze merken


      

 
    

 

  

CAMBIO is een productlijn uit het modehuis CHANGE Sportswear. Het merk CAMBIO staat voor "exclusieve damespantalons".
CAMBIO pantalons vind u alleen bij de hoogsegment kledingzaak. Waarbij CAMBIO er veel waarde aan hecht dat u bij uw aanschaf van uw CAMBIO-pantalon persoonlijk wordt geadviseerd. Cambio is binnen de collectie van Elle damesmode een van de speerpunten.

Ga naar top


  

Het merk Elisa Cavaletti dameskleding staat voor de uitdrukking: Hoogste Italiaanse creativiteit. Een cosmopolitain style die vrouwen wereldwijd omarmt, met een draagcomfort die zich aan de verschillende maten zonder problemen aanpast en een kleurrijke invulling die zich in iedere situatie thuisvoelt. De klant staat bij zowel Elisa Cavaletti als Elle Damesmode centraal.  

Ga naar top


  

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel de oprichtster, als ruim 70% van het Expresso team, is vrouw. En wie beter dan vrouwen, weten als geen ander dat mode een vrouw mooier moet maken. Expresso doet dit door vrouwen te helpen om hun sterkste punten te accentueren en zwakke punten geraffineerd te verbloemen. Onze collecties beschikken dan ook over een uitstekende pasvorm in een maatvoering vanaf maat 34 tot en met maat 46, waarbij voor elke maat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit de sleutelwoorden zijn.

De eigentijdse Expresso ontwerpen benadrukken je vrouwelijkheid en karakter.

Ga naar top


  

Geisha dameskleding en jeans wordt door Elle damesmode al enkele seizoenen succesvol verkocht. Geisha dameskleding is een nederlands kledingmerk met een goede pasvorm. Geisha Dameskleding is een specialist, met name op gebied van pantalons en jeans. De jeans, broek, rok van Geisha hebben een zeer goede pasvorm en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de collectie van Geisha  bevat ook leuke tunieken, jurkjes en shirts. Bekijk nu de nieuwe collectie van Geisha dameskleding in onze winkel aan de Torenstraat.

Ga naar top


  

Geeft vrouwen uitstraling.
Gerry Weber is een merk waarin u zich zelfverzekerd voelt. Fantastische mode met een uitstekende pasvorm. Want Gerry Weber weet wat stijlvolle mode is.Het ontwerpteam van Gerry Weber zorgt ook dit najaar voor elegante mode. De stijlvolle modellen van deze schitterende collectie zijn ontworpen in prachtig op elkaar afgestemde kleuren. Dit najaar voeren wit, zwart en grijstinten de boventoon met accenten in petrol, aqua en aubergine.
Verkrijgbaar van maat 36 t/m 48.

Ga naar top


  

Ga naar top


  

McGregor combineert een sporty All American touch met Europese invloeden: “the best of both worlds”.

Think Big
New York, 1921: Een Schotse immigrant richt McGregor op als een coordinated sportswear merk voor heren. Na de overname door McGregor Fashion Group in 1993 groeit het snel uit tot een volledige collectie met Businesswear en Distinction, welke gekenmerkt wordt door Italiaanse stijl en ingetogen luxe. In de loop van de jaren 90 wordt ook McGregor Womenswear, Junior en Mini daar aan toegevoegd.

Ga naar top 


  


Ga naar top


 


Ga naar top

 

 
 


Ga naar top 

 
 
 


Ga naar top

 
 
 


Ga naar top 

 
 
   
        
Elle, een blik op het interieur van de winkel
Cambio

 
Elle, a Woman's Lifestyle • Torenstraat 11-15 • 3891 BZ Zeewolde • 036-5222557
Afdrukbare pagina